Borddækning

Værsgo at sidde

SE HER

Bløde tæpper

SE HER

 Bæredygtighed

SE HER

Gaveideer

SE HER

Historien

OM TIBLADIN

Nyheder

FED side, jeg er fan! Fik et hyggeligt personligt kort vedlagt min nye marokkanske lampe! Den giver det smukkeste lys i min stue!

Anne

Jeg har købt 2 super flotte puffer, som har de fineste mønstre og er i lækker kvalitet. Super betjening og service.

Liva

Vildt lækre varer og super fed hjemmeside. Jeg er bare så glad for mine nye skønne skåle og fade, så jeg har allerede fundet flere ting fra hjemmesiden, som jeg også må eje! Leveringen var super hurtig og servicen var rigtig god, så jeg vender snart tilbage med en ny bestilling!

Birgitte

Sikke en lækker webshop med de skønneste og unikke varer. Jeg elsker tanken om, at min fine Ju ju hat er unika - kun jeg har den samme. Serviceniveauet er helt i top - Jeg er fan! - tak for Tibladin.

Henriette

Jeg har købt et Dot fad og flotte pudebetræk i strik. Er super glad for det. Hurtig levering og god service.

Pia

Ææælsker mine nye pufs 👏🏼🤩 Super glad og tilfreds kunde, der helt sikkert vender tilbage en anden gang (du har alt for mange lækre ting 🙈)Rigtig god weekend og mange glade hilsner fra Birgitte 🌻

Birgitte

Top produkt

Juju hat – fjerdekoration

En personlig indretning handler også om at overraske. Med denne dekorative Juju hat kan du give dine vægge nyt liv. 

Juju hatte er lavet i Cameroon i Afrika og er blevet meget trendy indenfor indretningsverdenen hvor de flotte dekorationer pryder væggene i hoteller, restauranter og private hjem. Oprindeligt blev disse brugt af royale i Cameroon som hovedbeklædning til ceremonier. De repræsenterer en fulgs evne til at nå himlen.

Dekorer dine vægge med et mix af billeder, Juju hatte og spejle og få et levende og personligt udtryk.

Den bliver leveret sammenfoldet. Når du modtager den, binder du snoren op og folder Juju hatten ud. Sæt den op på et søm på væggen.

Farve

Fåes i mange forskellige farver

Materiale

Fuglefjer der er påsat en kerne af bast

Størrelse

Dekorationerne kommer i forskellige størrelser, dog findes alle størrelser ikke indenfor alle modeller. Vælg di favorit og se hvilke størrelser den findes i.

S: 25-30 cm, M: 40-50 cm, L: 60-65 cm,XL: 70-80 cm

Blog

Opskrift på Tagine med Kylling, citron og oliven

| Opskrifter | No Comments
Det kan være svært at finde sin favorit blandt de mange opskrifter på velsmagende marokkanske Tagines/Tajines, men denne Tagineret har altid haft en unik plads i mit madglade hjerte. Den har præcis den lækre dybde, syrlighed og kraft som jeg elsker i mad. En super mør kylling med saltede oliven og syrlige konfiterede citroner, smagt til med lækre krydderier. Netop ved at retten får lov at stå og simre tilføres…

Beldi glas – en hyldest til traditionelt kunsthåndværk

| Historien bag | No Comments
Tibladins håndlavede Beldi glas er for længst flyttet ind i hytten herhjemme. Fyrfadsstagerne er velplaceret på spisebord og sofabord, mens min familie og jeg bruger både glas, skåle og kande dagligt. Særligt vores Beldi-serie i grøn er jeg helt vild med. Det er den skønneste lysergrønne farve, der giver associationer til friske mynteblade og smukke jadesten. Den transparente Beldi-serie changerer også så fint i nuancerne, alt efter hvordan lyset rammer glasset. Faktisk har jeg lige snakket med…

Juju-hattens historie

| Historien bag | No Comments
For mig handler det at skabe et varmt og personligt hjem i høj grad om at omgive sig med originale og gerne lidt skæve ting, der overasker dine gæster, når de træder ind af døren. Tibladin er derfor drevet af en boblende entusiasme ved at finde frem til de helt rette og smukke pieces, som meget gerne må have en interesant historie bag sig. En af mine yndlingspieces er juju-hatten. Juju-hatten…