Re-zip bæredygtigt valg af emballage

Re-zip

Vælg RE-ZIPs bæredygtig emballage til 10kr. og få rabat næste gang du handler!

Ved fælles indsats kan vi undgå at bruge engangsemballage til din forsendelse. Hvis du vælger Re-zips genbrugelige emballage, så kvitterer vi med en kontant rabat på 50 kr., næste gang du handler, hvis du handler varer til fuld pris for over 300 kr, inden for to måneder.

Hos Tibladin tilbyder vi Re-zip- emballage i 4 forskellige størrelser:
Pose 20×30 cm.
Pose 30×45 cm.
Pose 35×70 cm.
Kasse 20×30 cm.

Vi sender dine varer i Re-Zip emballage. Når emballagen er tom, kan den foldes sammen, så den næsten ingenting fylder.

Det eneste du skal gøre er at hente RE-ZIP appen og bruge denne til at scanne koden på emballagen inden du sender den retur.

1. Download RE-ZIP appen i App Store eller Google Play.
2. Brug appens kortfunktion til at finde nærmeste returpunkt.
3. Så snart du er nået frem til returpunktet, scannes koden på emballagen i RE-ZIP appen.
4. Din RE-ZIP emballage er nu klar til at blive sendt afsted!

Re-zip betingelser

Sammen kan vi tage det bæredygtige valg

Denne emballage kan kun tilvælges til forsendelse, der passer i størrelsen til Re-zips emballage. Dvs. den er bedst egnet til tekstiler, tasker, pufs uden fyld osv.

Hvis du har valgt Re-zip emballagen, men dine varer ikke kan passe i eller pakkes forsvarligt i Re-zip, kontakter jeg dig naturligvis og fjerner Re-zip fra din ordre. De 10 kr. du har betalt, vil blive modregnet inden beløbet hæves fra dit betalingskort.

Re-Zip modtager emballagen, kvalitetssikrer den og sender den i cirkulation igen. Vi lukker cirklen, og forhindrer unødige mængder af skrald. Re-zip emballagen vælges på eget ansvar.

NB: Voucheren gælder KUN, når du køber varer til fuld pris til levering i Danmark, dvs. at voucheren ikke kan bruges, hvis du køber varer på tilbud, eller bestiller levering til en adresse i udlandet. Voucheren kan ikke bruges sammen med andre rabatkuponer.

Bæredygtighed