Kurv

Levering: 1-3 hverdage

Levering 1-3 hverdage | Fri fragt over 499,-

Butik / Showroom

Find os på Oddervej 171, 8270 Højbjerg

Marokkanske produkter, foran Tibladins butik

Først webshop - nu også butik

Webshoppen har eksisteret siden maj 2020, og jeg oplever at interessen for unika håndlavet interiør er stor. Behovet for at have et fysisk sted hvor man som kunde kan blive inspireret, se og mærke tingene på tæt hold, har været efterspurgt længe.

Det er med stor glæde at jeg kan fortælle at Tibladin nu har åbnet butik/showroom i Højbjerg ved Aarhus.

Webshoppen er Tibladins primære univers, men nu har du også mulighed for opleve unika kreationerne fysisk i det nye showroom/butik.

Tibladin samarbejder med leverandører og interessenter i Marrakesh, for at skabe unikaprodukter, der har den bedste kvalitet, hvor håndværket er i højsædet. Produkterne bliver udviklet gennem en designproces, hvor der tages højde for de marokkanske håndværksmæssige traditioner og de indretningstrends, der er i markedet. De endelige designs er inspireret af mine mange ture til Marokko.

Jeg glæder mig meget til at møde jer alle sammen og byde jer velkommen i mit univers.

Ejeren af Tibladin, foran butikkens indgang

Det vigtigste for mig er, at du føler dig velkommen!

Hos Tibladin kan du komme ind og få et pusterum fra hverdagens travle liv. Slå dig ned og nyd en kop kaffe eller te og gå stille og roligt på opdagelse i alle de unikke designs.

Hos Tibladin får du altid kyndig hjælp og rådgivning. Jeg hjælper med at finde den helt rigtige gave, rådgiver dig om indretning af dit hjem og hjælper dig med at finde fx. det helt rigtige tæppe til dig.

Jeg giver dig små historier med om dit nyindkøbte produkt og rådgiver dig om hvordan du kan bruge og vedligeholde det.

Jeg arbejder med unikke designs og samarbejder med små kunsthåndværkere, designere og kvindekooperativer for at skabe helt unikke produkter til dit hjem. Når du handler hos Tibladin støtter du samtidig Tibladins socialøkonomiske initiativer i Marokko. Hjælpen til den lille kunsthåndværker og til kvinder i arbejde! Med køb af Tibladins produkter, gør du en forskel.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen!

Indenfor i butikken
Tibladins butik udefra
Gratis fragt

v/køb over 499 kr.

Levering

inden for 1-3 hverdage

Butik

Oddervej 171, 8270 Højbjerg | shop in shop hos Encoded | Ny Carlsberg vej 150, 1799 Kbh V

Brug for hjælp?

Ring på tlf.: 31 40 55 00