De betingelser, du finder herunder, gælder for alle køb foretaget hos Tibladin.

Tibladin
Siriusvej 5 A
8270 Højbjerg
CVR-nr: 40875743

Du er altid velkommen til at ringe på telefon +45 31405500
Telefonen er åben mandag-fredag 8.30-15.30.

Varer

Da varerne hos Tibladin er håndlavede, kan variationer forekomme, og der tages forbehold for små skønhedsfejl. Produkterne er unika, og mange af tæpperne findes der kun 1 stk af. Har du specifikke ønsker til et produkt, kan vi modtage bestillingsvarer, og vi skal gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Priser

Alle priser er inkl. moms og afgifter. Priserne er gældende for følgende lande:

 • Danmark
 • Sverige
 • Finland
 • Grønland
 • Færøerne
 • Tyskland
 • Frankrig
 • Holland
 • Belgien
 • Portugal
 • Spanien
 • Italien
 • Polen

Prisen bliver fastlåst på bestillingstidspunktet. Herefter kan der ikke opleves udsving i prisen. Der tages forbehold for åbenlyse fejl i prissætningen på hjemmesiden.

Betaling

Dankort (gebyr 0,0%)
Mobile pay (gebyr 0,0%)
Mastercard (gebyr 0,0%)

Levering

Fri levering ved ordrer i Danmark over 499 DKK.
Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.

Jeg sender med GLS og i visse tilfælde PostNord.

Re-zip emballage koster 35 kr. og vælges ved Check-out. Har du valgt Re-Zip emballage modtager du en voucher fra Tibladin på 50 kr. som belønning, der fratrækkes dit næste køb når du køber for over 300 kr. Du returnerer blot emballagen i en af de 7000 røde postkasser placeret rundt om i Danmark. Re-zip emballage er bedst egnet til varer der ikke kan gå i stykker og der er en begrænsning på størrelsen. Vurderes det at dine varer ikke vil kunne sendes forsvarligt i en Re-zip emballage eller at de ikke kan være i en sådan, fratrækkes de 35 kr.  inden betalingen hæves fra dit betalingskort.

Der afsendes ikke ordrer i weekenden eller på helligdage. Ekstra leveringsomkostninger som følge af forkert angivet leveringsadresse påhviler altid køber. Tibladin fraskriver sig ansvaret for forsendelsen ved forkert  adresser og yder ingen erstatning i dette tilfælde. Hvis pakken ikke afhentes i pakkeshop, returneres den til Tibladin, og der pålægges et gebyr på 50 kr. til dækning af administrations- og fragtomkostninger.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos Tibladin.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du:

 • har modtaget din vare
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give Tibladin meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved via mail til info@tibladin.dk
I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, hvorfor du ønsker at returnere dine varer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give Tibladin tydelig skriftlig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du skriftligt har meddelt Tibladin, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art, ikke returneres med normal post.

Dette gælder for:

 • Møbler
 • Tæpper

Varer undtaget fortrydelsesretten

 • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Nedsatte varer samt outletpartier tages IKKE retur.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet på en anden måde end som beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer Tibladin alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering)

Betalingen refunderes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Tibladin har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. En sådan tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil Tibladin har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Tibladin
Siriusvej 5 A
8270 Højbjerg

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Tibladin modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Du har altid 2 års reklamationsret, når du handler hos Tibladin. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har opdaget problemet.
Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetales dine omkostninger i forbindelse med reklamationen. Det gælder også fragtomkostninger, hvis du har valgt den billigst mulige fragt i forbindelse med returneringen. Du skal kontakte Tibladin på info@tibladin.dk inden du returnerer varen.
Når du modtager varer fra Tibladin, skal du altid tjekke om emballagen er intakt. Hvis ikke skal dette påtales enten til post/fragtmand og Tibladin skal have besked herom.