Handelsbetingelser

De betingelser, du finder herunder, gælder for alle køb foretaget hos Tibladin.

Handelsbetingelser

De betingelser, du finder herunder, gælder for alle køb foretaget hos Tibladin.

Tibladin – enkeltmandsvirksomhed
Siriusvej 5 A
8270 Højbjerg
CVR-nr: 40875743
info@tibladin.dk

Du er altid velkommen til at ringe på telefon +45 31405500
Telefonen er åben mandag-fredag 8.30-15.30.

Alle e-mails vil blive besvaret i løbet af 24 timer på hverdage.

Varer

Da varerne hos Tibladin er håndlavede, kan variationer forekomme, og der tages forbehold for små skønhedsfejl. Produkterne er unika, og mange af tæpperne findes der kun 1 stk af. Har du specifikke ønsker til et produkt, kan vi modtage bestillingsvarer, og vi skal gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker.

Priser


Alle priser er inkl. moms og afgifter. Priserne er gældende for følgende lande:

 • Danmark
 • Sverige
 • Finland
 • Grønland
 • Færøerne
 • Tyskland
 • Frankrig
 • Holland
 • Belgien
 • Polen
 • Island

Prisen bliver fastlåst på bestillingstidspunktet. Herefter kan der ikke opleves udsving i prisen. Der tages forbehold for åbenlyse fejl i prissætningen på hjemmesiden.

Betaling

Dankort (gebyr 0,0%)
Mobile pay (gebyr 0,0%)
Mastercard (gebyr 0,0%)

Paypall

Klarna

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hos Tibladin kan du vælge at betale med Klarna. Det er forskelligt fra land til land hvilke services der er tilgængelige. Du kan altid tilgå Klarna fra shoppen og læse om de forskellige løsninger.

Core Markets

Pay in 3

Pay Later

Pay Now

Financing

The Netherlands

Sweden

Germany

Norway

Austria

Denmark

Belgium

Finland

France

Poland

Levering

Fri levering ved ordrer i Danmark over 499 DKK. Ved ordrer under 499,- pålægges der 39 kr. i fragt til pakkeshop og 49 kr. til privat levering. Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage.

I Danmark sender med vi med GLS til pakkeshop og privat og andre europæiske lande med PostNord.

Ved ordrer til følgende lande:

Belgien, Holland, Luxemburg, Polen, Tyskland: Fri fragt ved 130 Euro og under pålægges der følgende i fragt: 55 kr. ex moms til pakkeshop I 65 DKK EX moms Privat
Frankrig: Fri Fragt ved 130 Euro og under pålægges der følgende i fragt: 60 DKK ex moms pakkeshop | 70 DKK ex moms Privat
Sverige: Fri Fragt under 999 SEK og under pålægges der følgende i fragt: 60 DKK ex moms pakkeshop | 90 Dkk ex moms Privat
Finland: Fri fragt ved 130 Euro og under pålægges der følgende i fragt: 100 DKK ex moms pakkeshop | 130 DKK ex moms Privat
Færørene: Fri fragt ved 1999 DKK og under pålægges der følgende fragt: 250 ex moms privat | 150 ECONOMY
Grønland: Fri fragt ved 1999 DKK og under pålægges der følgende fragt:  350 DKK ex moms | 255 ex moms ECONOMY
Island: Fri fragt ved 1999 DKK og under pålægges der følgende fragt:250 DKK  ex moms Privat

Der afsendes ikke ordrer i weekenden eller på helligdage. Ekstra leveringsomkostninger som følge af forkert angivet leveringsadresse påhviler altid køber. Tibladin fraskriver sig ansvaret for forsendelsen ved forkert  adresser og yder ingen erstatning i dette tilfælde. Hvis pakken ikke afhentes i pakkeshop, returneres den til Tibladin og den reelle returfragt som vi bliver pålagt af fragtselskabet vil blive pålagt køber.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos Tibladin.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du:

 • har modtaget din vare
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give Tibladin meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen kan gives ved via mail til info@tibladin.dk, du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, hvorfor du ønsker at returnere dine varer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give Tibladin tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt Tibladin, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet på en anden måde end som beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer Tibladin alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering)

Betalingen refunderes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Tibladin har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. En sådan tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil Tibladin har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Tibladin
Siriusvej 5 A
8270 Højbjerg

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Tibladin modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Du har altid 2 års reklamationsret, når du handler som forbruger hos Tibladin. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har opdaget problemet. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du skal kontakte Tibladin på info@tibladin.dk inden du returnerer varen.
Når du modtager varer fra Tibladin, bør du altid tjekke om emballagen er intakt. Hvis ikke bør dette påtales enten til post/fragtmand og Tibladin skal have besked herom.

Varen sendes til:
Tibladin
Siriusvej 5 A
8270 Højbjerg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@tibladin.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi deler ikke personlige oplysninger med tredje part, medmindre dette er nødvendigt for at kunne fuldføre ordren.

Personoplysningerne registreres hos Tibladin og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.tibladin.dk er Tibladin.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@tibladin.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Tibladin

Siriusvej 5 A

8270 Højbjerg

DENMARK

e-mail: info@tibladin.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

På Ordrenummer

_______________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.03.2024

 

Gratis fragt

v/køb over 499 kr.

Levering

inden for 1-3 hverdage

Brug for hjælp?

Ring på tlf.: 31 40 55 00

Skriv til os

info@tibladin.dk