Bæredygtighed

Hos Tibladin tænker vi bæredygtigt igennem hele forsyningskæden

Marokkansk kvinde der væver

Hvordan tænker Tibladin bæredygtigt?

Det er helt naturligt for mig at tænke bæredygtighed ind i min virksomhed, da jeg også i mit private liv tænker meget over, hvordan vi kan belaste miljøet mindst muligt. Jeg sorterer omhyggeligt mit affald, jeg kører elbil og jeg køber økologisk og bæredygtigt ind.

Når jeg vælger mine leverandører, er det vigtigt for mig, at de har en bæredygtig produktion, og at materialerne er naturlige og så vidt muligt økologiske, og at alle ressourcer bliver udnyttet fuldt ud. Jeg ser på, om farverne er naturlige, om glasuren er giftfri osv. Bæredygtighed er mange ting, og et andet parameter, jeg udvælger leverandører på, er om de også er socialt bæredygtige. Det betyder, at jeg støtter lokale håndværkere og kvindekooperativer, som gør meget for at få kvinder i arbejde, så levestandarden i marokkanske landsbyer forbedres.

For at undgå overforbrug bestiller jeg varer hjem til lager i mindre portioner og efter efterspørgsel.

Jeg leverer puffer uden fyld, da det er mere bæredygtigt, at fylde sin puf med egnede materialer, man har i forvejen, såsom tøj man ikke længere bruger, vinterdyner, puder eller sammenkrøllet avispapir.

Gratis fragt

v/køb over 499 kr.

Levering

inden for 1-3 hverdage

Brug for hjælp?

Ring på tlf.: 31 40 55 00

Skriv til os

info@tibladin.dk