Levering: 1-3 dage

Fri fragt over 499,-

Bæredygtighed

Hos Tibladin tænker vi bæredygtigt igennem hele forsyningskæden

Marokkansk kvinde der væver

Hvordan tænker Tibladin bæredygtigt?

Det er helt naturligt for mig at tænke bæredygtighed ind i min virksomhed, da jeg også i mit private liv tænker meget over, hvordan vi kan belaste miljøet mindst muligt. Jeg sorterer omhyggeligt mit affald, jeg kører elbil og jeg køber økologisk og bæredygtigt ind.

Når jeg vælger mine leverandører, er det vigtigt for mig, at de har en bæredygtig produktion, og at materialerne er naturlige og så vidt muligt økologiske, og at alle ressourcer bliver udnyttet fuldt ud. Jeg ser på, om farverne er naturlige, om glasuren er giftfri osv. Bæredygtighed er mange ting, og et andet parameter, jeg udvælger leverandører på, er om de også er socialt bæredygtige. Det betyder, at jeg støtter lokale håndværkere og kvindekooperativer, som gør meget for at få kvinder i arbejde, så levestandarden i marokkanske landsbyer forbedres.

For at undgå overforbrug bestiller jeg varer hjem til lager i mindre portioner og efter efterspørgsel.

Jeg leverer puffer uden fyld, da det er mere bæredygtigt, at fylde sin puf med egnede materialer, man har i forvejen, såsom tøj man ikke længere bruger, vinterdyner, puder eller sammenkrøllet avispapir.

Re-Zip pakker

Emballage og fragt

Når jeg køber ind, beder jeg mine leverandører bruge så lidt emballage som muligt, men det stadig er sikkert at sende. Emballagen genbruger jeg, når jeg skal sende varerne videre til jer. Jeg genbruger kasser, og når jeg har brug for at købe ekstra emballage, vælger jeg så vidt muligt bæredygtige varianter.

Ved tjek out, hvis størrelsen på din pakke tillader det, kan du vælge RE-ZIP, som betyder, at vi kan minimere vores emballageforbrug, til gavn for dig og for miljøet.

Med Re-zip modtager du dine varer i en forsendelsesemballage, som ikke skal fylde i din skraldespand. Re-zip emballage kan i stedet returneres i samtlige PostNords 7000 postkasser eller postbutikker, uden porto. 

Når emballagen er returneret, bliver den rengjort og brugt igen. Det er godt for miljøet og for dig; vi belønner nemlig bæredygtige kunder med en voucher på 50 kr.,når emballagen returneres.

Det koster kun 35 kr., at tage dette bæredygtige valg, og så har du sikret, at din forsendelse ikke genererer unødigt skrald, samtidig med at du får lidt mere at handle for, næste gang du besøger os.

Når emballagen er tom, kan den foldes, så den fylder minimalt. I sammenfoldet stand vil det fremgå af emballagen, at modtager betaler portoen. Derfor kan du let og bekvemt aflevere emballagen uden yderligere tiltag. 

Gratis fragt

v/køb over 499 kr.

Levering

inden for 1-3 hverdage

Brug for hjælp?

Ring på tlf.: 31 40 55 00

Skriv til os

info@tibladin.dk