Kurv

Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt over 499,-

Kollerup Gods – Far og datter udstilling

Oplev alle de skønne varer fra Tibladin, mens du nyder den smukke kunst malet af kunstmaler Niels Frank

Hvor har vi glædet os til at afsløre dette for jer! Vi er nemlig så heldige, at vi har fået en plads på det flotte galleri på Kollerup Gods nær Hadsten. Her kan du opleve alle de skønne varer fra Tibladin, mens du kan nyde den smukke kunst af kunstmaler Niels Frank.

Kollerup Gods ligger i utrolig naturskønne omgivelser og det er derfor den perfekte mulighed for, at gå en tur i området og se de flotte værker fra både Tibladin og Niels Frank.

Tirsdag d. 11. maj slog vi dørene op, og det er allerede gået strålende!

Kollerup Gods udstilling
Kollerup Gods udstilling med marokkanske produkter og kunstermalerier af Niels Frank

Hvordan virker den?

På billederne her giver vi et lille sneak peek på noget af det du kan opleve herude. Vi er utrolig stolte af resultatet, og kan ikke vente med at vise jer alle vores skønne produkter, så I både kan se, mærke og føle den høje kvalitet der er tilstede i alle Tibladin-produkter.

Eventet på Galleriet på Kollerup Gods foregår fra d. 11-24. maj

I dag, d.12. maj kan Tibladin tilmed også fejre 1-års fødselsdag! Vi har derfor igangsat den helt store fejring med både en konkurrence på Facebook og Instagram. Herudover tilbyder vi også 15% på webshoppen til alle klubmedlemmer ugen ud. Bliv klubmedlem og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

I den kommende weekend er det Kristi himmelfartsferie, og her vil vi byde på den fulde marokkanske oplevelse, med autentisk mynte te og lækre marokkanske kager til alle besøgende.

Dette er en helt enestående mulighed for, at opleve alle de unikke Tibladin-produkter, på en måde du ellers ikke vil kunne fra webshoppen.

Find vej her.

Vi glæder os til at se jer!

Marokkanske beldi glas
Marokkanske puffer uden fyld
Gratis fragt

v/køb over 499 kr.

Levering

inden for 1-3 hverdage

Butik

Shop in shop hos Encoded | Ny Carlsberg vej 150, 1799 Kbh V

Brug for hjælp?

Ring på tlf.: 31 40 55 00