Kurv

Levering: 1-3 hverdage

Levering 1-3 hverdage | Fri fragt over 499,-

Privatlivspolitik

Brug af personlige oplysninger:
Tibladin videregiver ikke personlige oplysninger eller andre oplysninger, der har med kundeforholdet at gøre, til tredjepart.

Ophavsret:
Alle billeder og tekster på Tibladin er underlagt lov om ophavsret, og må derfor ikke kopieres uden tilladelse.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter tibladin.dk  indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller foretager et køb på webshoppen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataforordningen.

Dine data ligger på et dansk ISO sikkerhedscertificeret webhotel og vi har desuden beskyttet siden på følgende måder:

  • Driftovervågning 24/7
  • Daglig backup der gemmes 30 dage
  • Anti hacking software lagt på hjemmesiden/webshoppen og siden bliver skannet ugentlig for skadelig software
  • Tilgang til side og data overvåges og der lukkes for tilgang efter 5 mislykkede forsøg.
  • Audit log over hvem/hvad/hvornår der er lavet ændringer på siden
  • Løbende opdatering af sidens software for at minimere hackingsangreb
  • SSL certifikat lagt på siden så den kører https

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftlige samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og alle er der lavet databehandler aftale med.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@tibladin.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Tibladin
Oddervej 171, 8270 Højbjerg
info@tibladin.dk
+45 3140 5500

CVR: 40875743

Reklamebeskyttelse

Gratis fragt

v/køb over 499 kr.

Levering

inden for 1-3 hverdage

Butik i Højbjerg

Oddervej 171, 8270 Højbjerg

Brug for hjælp?

Ring på tlf.: 31 40 55 00

Få adgang til eksklusive rabatterFÅ 10% RABAT

Tilmeld dig Tibladins kundeklub og få 10% rabat på din næste ordre.